Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επέκταση της χορηγικής σχέσης με τον όμιλο εταιρειών 2G GROUP, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ως βασικού χορηγού του συλλόγου μας.

Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που ο όμιλος εταιρειών 2G GROUP, ένας όμιλος ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των πολλαπλών υπηρεσιών, μας εμπιστεύεται και συνεχίζει μαζί μας την χορηγική σχέση.

Τους ευχαριστούμε πολύ και τους υποσχόμαστε ότι Τριγλία Ραφήνας και 2G GROUP, θα καταγράψουν επιτυχίες και θα ζήσουν και πάλι μεγάλες στιγμές.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάρκου Δήμου ως προπονητή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας και τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της Τριγλίας.

Ως προπονητής, ο Μάρκος Δήμος έχει αναλάβει τον Ιωνικό, την U20 του Ατρόμητου, τον Φωκικό, τον Ηλυσιακό, ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική Παίδων (U17) και στον Εθνικό Πειραιώς. Από το 2015 μέχρι σήμερα ήταν προπονητής της U17 της ΑΕΚ, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Αρχοντάκη.

Ο κ. Γιώργος Αρχοντάκης φεύγει σαν φίλος από τον σύλλογο μας, τον ευχαριστούμε για την μεγάλη συμβολή του στην υπόθεση σωτηρίας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Με το πέρας της ψηφοφορίας για εκλογή Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και μετά την καταμέτρηση των ψήφων, τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν: 56, Άκυρα: 3, Έγκυρα: 53

 

Για το Δ.Σ. έλαβαν:

Κοζής Κωνσταντίνος: 41

Γερακάκης Στεφανος : 39

Βρετζάκης Λευτέρης : 37

Χαχολάκης Γεώργιος: 36

Πιστικός Γεώργιος: 35

Σταμπέλος Γεώργιος: 32

Βουρδέρης Παναγιώτης : 30

Παπαδόπουλος Κύριλλος (Άκης): 26

Σαράκης Θεόδωρος: 26

Κωνσταντινίδης Ευστάθιος : 23

Μπισμπιρούλας Κωνσταντίνος: 21

---------------------------------------------------------

Δήμας Παναγιώτης : 19

Λυμπερόπουλος Κωνσταντίνος : 6

 

Για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν:

Κικής Βασίλειος: 48

Αντωνιάδης Νικόλαος: 45

Δρακούλης Ιωάννης: 45

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Λόγω του προγραμματισμένου χορού των ακαδημιών της Τριγλίας Ραφήνας,  ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ την Παρασκευή 16/06/2017 οι προπονήσεις των τμημάτων ΤΡΙΓΛΙΑΚΙΑ και ΠΑΙΔΙΚΟ.

Επιτροπή Υποδομών