Μετά από σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, το πρόγραμμα της ομάδας μας που αγωνίζεται στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έχει ως εξής:
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 1-12
Ταμυναϊκός-Τριγλία Ραφήνας
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 2-13
Ερμιονίδα-Τριγλία Ραφήνας
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 3-14
Τριγλία Ραφήνας-Χαλκίδα
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 4-15
Ρεπό
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 5-16
Τριγλία Ραφήνας-Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 6-17
Παναργειακός-Τριγλία Ραφήνας
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 7-18
Τριγλία Ραφήνας-Αιολικός
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 8-19
Τριγλία Ραφήνας-Αήττητος Σπάτων
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 9-20
Ερμής Κιβερίου-Τριγλία Ραφήνας
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 10-21 
Τριγλία Ραφήνας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: 11-22
Πανθηραϊκός-Τριγλία Ραφήνας
 
Η πρώτη αγωνιστική έχει ορισθεί για την 01/10/2017

Σε σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει ότι ο κ. Ευάγγελος Σολδάτος αναλαμβάνει την θέση του Αντιπροέδρου Β΄.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Τριγλίας, που αποτελεί και την δική του οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου

Η Επιτροπή Υποδομών του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, ότι οι ακαδημίες του συλλόγου μας επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν για μία ακόμη φορά, στις 128 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, βάσει του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από επαναξιολόγηση από ειδικευμένο αθλητικό συνεργείο της ΟΠΑΠ, το οποίο έλεγξε πάνω από 1.000 αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα, για να καταλήξει στις 128 κορυφαίες ακαδημίες, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η εκ νέου ένταξη στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ για τρίτη συνεχομένη χρονιά, καθώς και η υψηλή βαθμολόγηση που πετύχαμε, πιο υψηλή από τις προηγούμενες φορές, είναι μία μεγάλη επιτυχία του συλλόγου μας και φανερώνει την συστηματική δουλειά των υπευθύνων της ακαδημίας και του τεχνικού διευθυντή κ. Ανδρέα Ντερτινή, την επιστημονική προσέγγιση στην προπόνηση και την ικανότητα των προπονητών μας, την πληρότητα σε αθλητικό υλικό, τους κανόνες που έχει θεσπίσει η Επιτροπή Υποδομών καθώς τα πλάνα ασφάλειας και υγιεινής που διέπουν τους αθλητές των ακαδημιών μας, όπως και την οργανωμένη καταγραφή των προπονήσεων και αγώνων ανά αθλητή.

Τα ωφελήματα της Τριγλίας Ραφήνας και των αθλητών της ακαδημίας μας είναι πολλαπλά και αποτυπώνονται στα παρακάτω:

•Ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμών καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

•Υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό.

•Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους.

•Προπονητικές κατευθύνσεις για τις συγκεκριμένες ηλικίες με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA.

•Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό, αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα που θα διοργανωθούν σε 10 πόλεις της Ελλάδος.   

 

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Επιτροπή Υποδομών

Μετά από ενημέρωση που είχαμε, ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Καλλιθέα – Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/09/2017 και ώρα 17.30, στο Στάδιο Καλλιθέας.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα θα γίνει ο αγιασμός της Τριγλίας Ραφήνας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο αγιασμός θα γίνει στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας και θα είναι κοινός για όλα τα τμήματα του συλλόγου (ανδρική ομάδα και τμήματα υποδομών).

Καλούνται όλοι οι φίλοι του συλλόγου να είναι στο γήπεδο, όπως και ΟΛΑ τα παιδιά των ακαδημιών, με τα ρούχα προπόνησης τους.

 

Το Δ.Σ.  του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας