Άδικη ισοπαλία για την Τριγλία Ραφήνας με σκορ 1-1, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κυανού Αστέρα Βάρης.

Η μεγάλη ομάδα της Ραφήνας είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την κατοχή της μπάλας, ενώ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να προηγηθεί σε τρεις φάσεις με τους Καραγιάννη, Μουστόγιαννη και Γκαβασιάδη, αλλά ο πολύ καλός Μαρινάκης είπε όχι.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Ντούλιας στο 35΄εκμεταλλεύθηκε μία αδράνεια της άμυνας της Τριγλίας και με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα της Βάρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τριγλίας μπήκε πιο ψυχωμένα και στο 56΄ ο Γιάννης Γκαβασιάδης με πλασέ από την μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 68΄ είχαμε δοκάρι με τον Παπάζογλου για την Βάρη.

Η διαιτησία παρόλη την βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα στάθηκε άριστα.

Κυανούς Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης, Καλιαμπάκας (72΄ Μπίτιλης), Σάμιος (65΄ Παπάζογλου), Ντούλιας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κύρκος, Τσάγγαρης, Τσέπας, Τσούκας, Γαλανόπουλος, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος (92΄ Αρβανιτίδης), Σκαφίδας, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (88΄ Λαγός), Πατσιούρας (80΄ Παπαδιονυσίου)