Αν δεν αξιοποιείς τις πολλές τελικές που κάνεις, τότε μοιραία θα κολλήσεις στο στείρο 0-0.

Η Τριγλία Ραφήνας κόντρα στον αξιόμαχο Σαρωνικό Αναβύσσου δεν μπόρεσε σε καμία φάση του αγώνα να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρείες που δημιούργησε και παράλληλα καρδιοκτύπησε σε μερικές ευκαιρίες που δημιούργησε η αντίπαλη ομάδα. Στο 11΄ο Γκαβασιάδης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα, στο 28΄δυνατό σουτ του Τσούκα μπλόκαρεο τερματοφύλακας και στο 40΄ δυνατό σουτ του Γκαβασιάδη έφυγε μόλις άουτ. Ο Σαρωνικός έχασε μεγάλη ευκαρία με τον Τζιβίλογλου όταν η κεφαλιά του αποκρούσθηκε από τον Κύρκο στο 42΄.

Η μεγάλη ομάδα της Ραφήνας μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, για να πάρει τη νίκη. Στο 46΄ και στο 56΄ δυνατά σουτ των Γκαβασιάδη και Πατσιούρα αντίστοιχα έφυγαν μόλις άουτ. Στο 73΄ έγινε η φάση του αγώνα για την Τριγλία όταν μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Πατσιούρα, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντζάρα.Ένα λεπτό αργότερα ο Μουσαράϊ έπιασε ανενόχλητος κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ξυστά από το δοκάρι του Κύρκου. Στις καθυστερήσεις ο Τάσος Καραγιάννης έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την Τριγλία στο σκορ, όταν από το ύψος του πέναλτι καθυστέρησε να πλασάρι και Χαντζάρας και άμυνα του έκλεψαν την μπάλα. Στο 87΄ο Δημήτρης Ψηλιάκος για την ομάδα μας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στον επόπτη.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κύρκος, Παπαδιονυσίου (46΄ Πατσιούρας), Τσάγκαρης, Κουμουτσέας, Τσούκας, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος (80΄Βεντούρας), Γαλανόπουλος, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Αρβανιτίδης (67΄Ψηλιάκος).

Σαρωνικός Αναβύσσου: Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Κουρούμαλος, Ζουμπουρλής, Καζάκου, Τζιβίλογλου, Σέρβια (92΄ Φ. Χατζάρας), Κακαράς, Μουσαράι (94΄ Μπάσιο), Γαληνάκης, Μπεντάι (69΄ Τοψόγλου).