Λευκή ισοπαλία για την Τριγλία Ραφήνας στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Θησέα Νέας Μάκρης.

Κοινή παραδοχή είναι ότι η απουσία της φυσικής έδρας έχει δυσκολέψει πολύ την Τριγλία, που χάνει αδικαιολόγητα βαθμούς που με άλλες συνθήκες θα τους έπαιρνε πολύ εύκολα.

Σε ένα νευρικό παιχνίδι, με την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας να κυριαρχεί σχεδόν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, ήρθε στο πρώτο ημίχρονο και εδικότερα στο 10' η ευκαιρία με την κεφαλιά του Βεντούρα που έφυγε μόλις άουτ. Στο 39΄ το σουτ του Χρήστου Μουστόγιαννη έφυγε μόλις άουτ. Η απάντηση του Θησέα ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο απευθείας φάουλ του Χρήστου Μουλλάκη από πλάγια, η μπάλα σταμάτησε στην συμβολή των δοκών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μεγάλη ομάδα της Ραφήνας μπήκε αποφασισμένη και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 63΄ και στο 71' σουτ των Μουστόγιαννη και Βαγγέλη Βεντούρα πέρασαν μόλις άουτ. Στο 76΄ έγινε η μεγάλη φάση για την Τριγλία. Ο Γιάννης Τσούκας έκανε σέντρα σουτ από δεξιά, ο Κατσιούλης απέκρουσε αλλά έχασε την μπάλα, η οποία κατέληξε στα πόδια του Αραβανιτίδη, ο οποίος όμως πλάσαρε πάνω στον Κατσιούλη.

Τριγλία Ραφήνας: Κύρκος, Παπαδιονυσίου, Τσάγκαρης, Κουμουτσέας, Αρβανιτίδης, Καραγιάννης, Τσούκας Ι., Σκαφίδας (87′ Λαγός), Βεντούρας, Μουστόγιαννης, Πατσιούρας (62′ Ψυλιάκος)

Θησέας Νέα Μάκρης: Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μημαδάκης, Τασόπουλος, Βεϊζάι, Φαουκαρας, Τσέλιος Μ. (81′ Ανδριας), Κατσούγκρης (90+ Παπας), Καραβατάκης (88′ Καπάι), Μουλλάκης (72′ Μαστρογιαννούδης), Τσαλουχος