Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ του Άρη Βούλας και της Τριγλίας στο γήπεδο της Βούλας, μόνο πικρία φέρνει για την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας.

Κόντρα στην ροή του αγώνα και αφού η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες, όχι μόνο να προηγηθεί αλλά και να διευρύνει το σκορ, τελικά έχασε με σκορ 3-1.  Στο 11΄ η Τριγλία αιφνιδίασε τους γηπεδούχους όταν ο Τσάγκαρης  είχε δοκάρι. Ο Άρης αντέδρασε και με κεφαλιά στου κεντρικού αμυντικού Γεωργάκα στο 19΄, προηγήθηκε με 1-0.  Στο 23΄ ο Romano, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριγλία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αποφασισμένη να πάρει κάτι καλό, χάνοντας όμως σωρεία κλασικών ευκαιριών. Έτσι μοιραία στο 68΄ ο Κριλής σε μία μοναδική επίθεση της ομάδας του έκανε το 3-0. Στο 81΄ ο Θάνος Πατσιούρας με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 3-1.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Προβίδας, Gjura, Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργακάς, Λιόσης, Χρήστου (85΄ Χριστίδης), Χατζής (75΄ Σταγάκης), Εστυλιανίδης (89΄ Αλεξόπουλος), Romano, Κριλής (87΄ Γιώτης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κύρκος, Παπαδιονυσίου (70΄ Δούκας), Αρβανιτίδης, Κουμουτσέας, Τσούκας, Τσάγκαρης, Παπαδόπουλος (46΄ Αγγελόπουλος), Σκαφίδας, Δελαπόρτας, Ζαφειρόπουλος, Πατσιούρας