Με λαμπρότητα ξεκίνησε σήμερα το τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2021 που διοργανώνει για έβδομη φορά ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας   υπό την αιγίδα του Δήμου   Ραφήνας-Πικερμίου,  του ΔΟΠΑΠ και της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Υπό ήχους της δημοτικής μπάντας οι ομάδες παρέλασαν εμπρός στους άνω των 250 θεατών.  Ακολούθησε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου, και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής.  Ακολούθως ο Πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας κ  Χαχολάκης,  ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Μπουρνούς και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Γιαρένης χαιρετισαν το τουρνουά.
Ακολούθως βραβεύτηκαν ο Στράτος Σβάρνας και ο Απόστολος Τόσκας για την προσφορά τους στην Τριγλία Ραφήνας και στην Εθνική Ελλάδος.
Στους αγώνες που ακολούθησαν η Τριγλία Ραφήνας κέρδισε τον Πανιώνιο με 4-0 με γκολ των Αρναρέλη   Σένε (2 γκολ) και Διονύση Καρτάλη.
Στον άλλο αγώνα Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων-Πανερυθραϊκός αναδείχθηκαν στην κανονική διάρκεια ισόπαλη 1-1 και στα πέναλτι νικήτρια ήταν η ομάδα των Μεγάρων με σκορ 7-6.
Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο τελικός μεταξύ των ομάδων Τριγλίας Ραφήνας και Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων.