Πικρή ήττα στην διαδικασία των πέναλτι για την Τριγλία Ραφήνας   μετά από τα 90 λεπτά του κανονικού αγώνα και τα 30 της παράτασης,  όπου δεν σημειώθηκε κανένα γκολ. 
Οι παίκτες του Γιώργου Παπακωστούλη κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο,    αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να γυρίσουν με το κύπελλο στην Ραφήνα. 
 
Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά ο Άρης Βούλας,  αλλά οι παίκτες της Τριγλίας με σωστό αμυντικό στήσιμο δεν τους επέτρεψαν να κάνουν την μεγάλη φάση. 
Στο 6΄ επικίνδυνη σέντρα από στημένη φάση (φάουλ) του Ατματσίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Σύρακας. Στο 19΄ ο Γκούρας βγήκε από δεξιά έκανε παράλληλη σέντρα για να πιάσει κεφαλιά ο Μιραφιόρι κι η μπάλα να καταλήξει άουτ. Στο 42΄ σωτήρια επέμβαση του Σύρακα, όταν ο Γκαβασιάδης μετά από πάσα του Κριλή έφυγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία αλλά το σουτ που επιχείρησε  μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Τριγλίας. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Τριγλίας μπήκε πιο δυνατά και στο 52΄ ο Βίλα έπιασε σουτ που έφυγε μόλις άουτ. Στο 59' ο Ατματσίδης έπιασε δυνατό σουτ αλλά έδιωξε σωτήρια ο Γρηγόρης Σύρακας. Σουτ από καλή θέση του Βασίλη Βίλα στο 72΄ ελάχιστα άουτ από τα γκολπόστ του Προβίδα. Ο Κώστας Τσούκας στο 81΄ έχασε ανεπάληπτη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Προβίδα. Το σουτ που έκανε με το αριστερό έφυγε ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Άρη Βούλας, την στιγμή που οι 400 και πλέον οπαδοί της Τριγλίας είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν νομίζοντας ότι θα ήταν το νικητήριο γκολ.
 
Η παράταση δεν είχε καμία αξιόλογη φάση και μοιραία οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. 
 
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
 
Ρομάνο 1-0
 
Βίλα 1-1
 
Ατματσίδης 2-1
 
Γερώνυμος 2-2
 
Φουκαράς 3-2
 
Καστράτι άουτ
 
Γκαβασιάδης απέκρουσε ο Σύρακας
 
Τζίτζης απέκρουσε ο Προβίδας
 
Κριλής 4-2
 
Με πολλά παράπονα η ομάδα μας από την διαιτησία του κ. Φωστέρη.
 
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Προβίδας Ατματσίδης, Ρεσούλι, Λάσκος, Αφράτης, Γκούρας, Μιραφιόρι (68΄ Ηλιάδης), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ρομάνο, Κριλής.
 
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Σύρακας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Τσούκας Ι. , Γερώνυμος, Παπάζογλου (75΄ Καστράτι), Νταής, Τσούκας Κ., Βίλα, Ζαφειρόπουλος.