Άδικη ισοπαλία με σκορ 1-1 για την Τριγλία Ραφήνας στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατσαλένιο, ειδικά με την εμφάνιση που είχε η μεγάλη ομάδα της Ραφήνας στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου. Η Τριγλία είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα όταν στο 8΄ δυνατό σουτ του Κότσι έφυγε  έξω από τα δοκάρια του Ματαλλιωτάκη. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καλογιάννης έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε βγήκε λίγο έξω από τα δοκάρια. Στο 27΄ ο Ατσαλένιος άνοιξε το σκορ, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου, η μπάλα αποκρούσθηκε από το τείχος των παικτών της Τριγλίας, ξαναγύρισε η μπάλα στον Τριανταφύλλου και αυτός με ένα απίστευτο σουτ, την έστειλε στο δεξί γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει Δήμιζα. Ένα λεπτό αργότερα θα μπορούσε ο Ατσαλένιος να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Χατζηανδρέου με έναν κεραυνό από την σέντρα, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Δήμιζα. Στο 35΄ ο Ματαλλιωτάκης απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, αλλά ο διαιτητής του αγώνα παρά τις διαμαρτυρίες δεν έδωσε την καταφανέστατη παράβαση.  

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μία Τριγλία να μπαίνει αποφασισμένη να πάρει κάτι καλό από τον αγώνα. Στο 46΄ έχασε διπλή πολύ μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση  με απανωτά σουτ πρώτα με τον Καλογιάννη και μετά τον Μπιταξή, όμως και τις δύο φορές η μπάλα αποκρούσθηκε από τερματοφύλακα και αμυντικούς.Στο 52΄ο Νικολόπουλος έχασε ευκαιρία για ισοφάριση, όταν το σουτ του αποκρούσθηκε από την άμυνα. Η πίεση της Τριγλίας συνεχιζόταν και στο 67΄ δυνατή κεφαλιά του Μαντζώρου απέκρουσε εκπληκτικά ο  Ματαλλιωτάκης. Δύο λεπτά αργότερα η πίεση της Τριγλίας καρποφόρησε, όταν έπειτα από λάθος απόκρουση του Ματαλλιωτάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφθασε στον αφύλακτο Καμβύση ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 80΄ ο Νικολόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την Τριγλία μπροστά στο σκορ, όταν δύο συνεχόμενες φορές απέτυχε να πλασάρει τον Ματαλλιωτάκη. Στο 88΄ πάλι ο Νικολόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Ραφήνα, όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Δήμιζας, Καμβύσης, Κωτσάλας, Μακρής (64’ Καρβουνίδης), Μαντζώρος, Μπιταξής, Κότσι, Τσάγκαρης, Τζάθας (88′ Τρυφιάτης), Καλογιάννης, Νικολόπουλος.

Π.Ο. Ατσαλένιος: Ματαλλιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου (79’ Σακλαμάκης), Πρωτογεράκης, Φραγκιαδάκης (73’ Αμπντουραχμάνι), Χαρίτος, Μπουτσάκης, Τριανταφύλλου.