Η στήλη "ΔΗΛΩΣΕΙΣ" της επίσημης ιστοσελίδας της Τριγλίας Ραφήνας, η πρώτη για την φετινή χρονιά, φιλοξενεί τον Σαράντο Καμβύση.
Το αγαπημένο τανκς των ραφηνιωτών φιλάθλων, έναν δυνατό και αξιόπιστο δεξί μπακ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Τριγλίας.
 
Καλησπέρα Σαράντο. Πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ήττα με 3-0 από τον Ταμυναϊκό. Τι δεν πήγε καλά την Κυριακή στο Αλιβέρι;
Καλησπέρα. Ενώ μπήκαμε καλά στο ματς, δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Βγήκαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δυστυχώς ατυχήσαμε σε κάποιες φάσεις. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας, με συνέπεια να σκοράρει άλλες δύο φορές.
 
Την Κυριακή η Τριγλία αντιμετωπίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός έδρας την Ερμιονίδα. Τι βλέπεις γι΄αυτό το ματς;
Το παιχνίδι με τον Ταμυναϊκό τέλειωσε. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, διότι η Ερμιονίδα είναι μια έμπειρη και δουλεμένη ομάδα. Θα το παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
 
Ως παίκτης που έχεις συνεχόμενες χρονιές στην Γ΄ Εθνική, πως βλέπεις την φετινή κατηγορία;
Το φετινό πρωτάθλημα είναι μικρό. Δηλαδή έχει λίγους αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος και προβλέπω να γίνει μεγάλη μάχη απ' όλες τις ομάδες.
 
Είσαι δημιούργημα των ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρομήτου. Παράλληλα προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και στις ακαδημίες της Τριγλίας. Πως βλέπεις το μοντέλο των ακαδημιών της Τριγλίας, σε σύγκριση με την ακαδημία μίας ΠΑΕ;
Έχω περάσει από τις ακαδημίες του Ατρομήτου, που για μένα είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Βλέπω ότι και οι ακαδημίες της Τριγλίας Ραφήνας βαδίζουν στα ίδια πρότυπα και αυτό είναι πολύ καλό για τα νέα παιδιά της ευρύτερης περιοχής.