Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά "ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2013" που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας. Το τουρνουά διοργάνωσε ο Α.Ο. Τριγλίας με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Πανιωνίου.

Οι αγώνες είχαν διάρκεια 45 λεπτών. Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ νίκησε την Τριγλία με 1-0 με αυτογκόλ του Τόσκα. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Απόλλων νίκησε τον Πανιώνιο με 2-0. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με πολλούς παίχτες από τις  ομάδες νέων.

Στον τελικό, η ΑΕΚ ήταν νικήτρια του Απόλλωνα με 2-0 και κατέκτησε το τρόπαιο. Αμέσως μετά τον τελικό, έγινε η απονομή μεταλλίων και των επάθλων. Για την Ένωση το αναμνηστικό τρόπαιο για τη συμμετοχή και την κατάκτηση της 1ης θέσης στη διοργάνωση παρέλαβε ο Βασίλης Δημητριάδης.

 

Την απόλυτη ικανοποίησή για την επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας της Ραφήνας, Γιώργος Χαχολάκης. 

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την διεξαγωγή του τουρνουά και ευχαριστώ τις ομάδες της ΑΕΚ του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης για την συμμετοχή τους. Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε τον θεσμό των «Χρυσοστομείων» σε ετήσια βάση με την συμμετοχή των προσφυγικών σωματείων»